Om mig

Hej!


Marie heter jag och är född och uppvuxen en bit utanför Stockholm. Har bott på lite olika platser men bor nu i Järfälla. Här är jag verksam med mina uppdrag som yogalärare, PT och Hälso- och LivsCoach (som jag även har online).


Så har det inte alltid varit, jag har en lång bakgrund som administör och Projektledare med IT realaternade frågor. 

Men mitt i livet, 49 år satte jag mig i skolbänken och började fördjupa mig i hälsofrågor. Jag mådde inte så bra den tiden, utmattad sen år tillbaka och jag tänkte att detta kanske kan vara bra för mig. Hade egentligen ingen direkt tanke att jobba som Hälsocoach och PT men under utbildningen växte tanken. Hälsa och träning har alltid varit ett intresser för mig, jag brinner för personlig utveckling. Utbildningen var tuff och utmanade men när man vill något till 100% då kan man göra allt.   

Jag vet inte vad du förknippar med hälsa men för mig är det personlig utveckling, träning, kost, relationer, vår fysiska och psykiska hälsa. Så, jag hoppas att jag kan inspirera dig till att ta hand om utveckla hälsa och liv så att du göra de saker du vill och älskar att göra.


Ända sen barnsben har jag hjälpt andra och hittat lösningar. När jag var 10 år gick jag runt till dem som jag visste hade hundar och sa att jag kan gå ut med dem och till en ägare sa jag att "din hund behöver nu gå på dressyrkurs" så då gjorde jag det. 


Som 21 åring blev jag mamma till en son, omtumlande, 1 år senare blev jag ensamstående. Genomgått kriser som vid , uppsägning, utmattning, cancer, seprationer, hemlös vid 50 års ålder (tak över huvudet hade jag men inget eget hem). 

Så mina livserfarenheter har lärt mig mycket. Man kan tycka att jag har misslyckats en hel del men för mig finns inga misslyckande, bara lärdomar och erfarenheter. 


    Coach

    Vilket leder mig till dig!

    Jag är här för att hjälpa. Mitt företag är byggt på en grund av kärlek och en passion för vad som är möjligt och ett åtagande att vara en ostoppbar kraft för det goda. Jag älskar att lösa problem. Vill hjälpa dig bygga ett liv som du verkligen älskar. Oavsett vilken stor förändring du vill genomföra, är jag här för att hjälpa dig att nå de din kreativa potential och utnyttja den djupaste visdomen inom dig.

    Varmt välkommen till mig! 


    /Marie