MASSAGE

För hälsan, prestation och välbefinnandet

Massage kan hjälpa mot mycket!


Alla massage är välgörande för hälsan och välbefinnandet.

Att ta massage regelbundet gör att du kan undvika att få problem med stress, smärta och stelhet.


Vilken massage ska du välja? Det beror på. 
Scrolla ner och läs mer om de olika behandlingarna. 


Om du är gravid har jag nu unikt erbjudande.

Läs mer nedan. 

Klassisk massage


Här bearbetar vi bindväv och muskler för att mjuka upp lätta spänningar. Du väljer vad du vill fokusera på och du kan välja halvkropp där 30 eller 45 min passar bra eller helkropp 60 eller 80 min.  Du bestämmer hur du vill ha din massage, för ren avkoppling med lätta stryckningar som passar vid stress eller med mer tryck. 


Pris: 

30 min 450 kr
45 min 599 kr
60 min 699 kr 
80 min 799 kr 

Klippkort: 5 ggr 10% rabatt, 10 ggr 15% rabatt 


15 % rabatt för: 

 • Pensionärer
 • Ungdomar och studenter (Intyg krävs) 
 • Sjukskrivna (Intyg krävs) 

Terapetuisk/behandlande massge


För dig som har mer besvär med smärta och rörlighet exempelvis i axel, ländrygg och nacke eller idrottar mycket finns behandlande massage. En mer djupgående och fokuserad behandling utifrån problemet. Här jobbar jag med tester, triggerpunkter, stretch, rörlighet och övningar. Boka nybesök första gången som är 75 min sen finns det 60 eller 45 minuter för återbesök beroende på omfattningen av ditt problem.


Pris: 

Nybesök 75 min 795 kr
Återbesök 60 min 749kr
Återbesök 45 min 695 kr 


Paketpris: Klippkort 5 ggr 10%, 10 ggr 15%. 


15 % rabatt för: 

 • Pensionärer
 • Studenter (Intyg krävs) 
 • Sjukskrivna (Intyg krävs) 

Unikt erbjudande! 

Terapeutisk Gravidmassör - elevbehandlingar. 


Jag genomgår just nu vidareutbildning till Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör hos Behandlingsteam John Carrier i Stockholm (se länk nedan). Jag har därför följande erbjudande genom min skola: 


Elevbehandlingarna är en del i undervisningen och du betalar ett reducerat pris och jag som massör förväntas då få möjligheter till att:

 • behandla dig helst 4 gånger under din graviditet (1 gång kan vara efter förlossning)
 • behandla dig minst 60 minuter.
 • följa upp behandlingen, genom att ringa dig några dagar efter varje behandlingstillfälle.
 • redovisa varje behandling i skrift till handledaren (min lärare)
 • låta din partner gärna följa med på en av behandlingarna


4 behandlingar betala för 2. Pris: 250 kr/behandling á 75 min. 


om du har något av följande besvär eller som vill minska risken att få dessa:

  • Värk i nacke, skuldror, rygg, armar eller ben.
  • Svullnader i händer, armar, ben eller fötter.
  • Stress


Vill du kontakta skolan, så ring gärna 08- 661 40 30, Behandlingsteam John Carrier.

Länk: http://behandlingsteamjohncarrier.se/diplomerad-terapeutisk-gravidmassor-utbildning/


Varför är massage bra?


Hos mig kan du välja mellan olika behandlingar beroende på ditt behov just nu. Du kanske bara vill ha en skön avkopplande massage där vi lättar på lite muskelspänningar och då blir det bra med en klassisk massage eller så har du mer problem med värk och rörlighet, då kanske du behöver en behandlande massage. Eller är du gravid blir det en anpassad massage efter ditt tillstånd. Läs mer om de enskilda behandlingarna här på sidan. Blir du osäker vad du ska välja så hör av dig eller så löser vi det när du kommer. Det ända vi inte kan ändra på är din tid du har bokat.


Effekter av massage


Massage är en urgammal behandlingsmetod. Hippokrates framhöll att massagen var mycket positivt för psyket och för att vara i god fysisk form. Alla människor, barn, unga, gamla och även friska människor ska få massage för att uppnå det bästa möjliga välbefinnande. 


Massagebehandling fyller en viktig funktion för både friskvård och idrotten. För den som är mer idrottsaktiv får en snabbare återhämtning efter träning och tävling. Detta ger möjlighet till att kunna träna hårdare. Många av oss stressar, arbetar ensidigt och ergonomisk felaktigt. Det medför att muskelaturen kring nacke, skuldror, den övre ryggen och bröst förkortas och blir spända. Får du massage så bearbetar man muskulaturen så att dessa spänningar mjukas upp. Blod- och lymfcirkulationen påskyndar borttransporten av slaggprodukter och bidar till att musklerna återhämtar sig snabbare.


Massage påverkar hudens receptorer som i sin tur framkallar fysiologiska effekter i vår kropp - massagen kopplar på avslappning och smärtlindringsresponens. Du finner mer information om positiva effekter längre ner på sidan. Källa: Massage för , idrott, prestation och hälsan av Thomas Lindholm.