YOGA

Minska stress genom att släppa på prestation och krav och få bara vara en stund

Jag är utbildad utifrån den fria, klassiska och ursprungliga kundaliniyogan. Det vill säga att jag har lärt mig yogans ursprungliga form utan några pålagda måsten. Vi är dom vi är, klär oss som vi vill och äter vad vi vill. I yogan använder jag mantran både på sanskrit, engelska men mycket och ofta på svenska som då blir väldigt enkla att ta till sig. 


Kundalini är en yogaform som kombinerar andning, rörelse, fokuspunkter, mantra och meditation för att uppnå balans, energi och kraft. Yoga betyder förening. Vi förenar kropp, sinne och själ. I yogan lär vi oss att släppa på prestation, kamp och kontroll och där får vara som vi är. Yogan kan hjälpa oss att släppa på spänningar och känslomässiga blockeringar som vi har byggt upp under många år och som kan vara ett hinder för att vi kan vara i balans, flöde och hälsa. 

Privata och grupplektioner


Nu med andledning av pandemin så har jag inga live klasser men kör lite online i en grupp på Facebook. Men om du vill ha yoga privat kan du komma till mig, ni kan vara max 2 personer. Läs längre ner om den tjänsten.


Kundaliniyoga

Kan vara fysiskt krävande, intensiv och snabb men rörelsen är mjuka, inkännande och anpassningsbara efter dina förutsättningar. I yogan kan du lära dig att stärka nervsystemet, självkänslan och självförtroendet. Du får lära känna dig själv på djupet, få ökad närvaro, medvetenhet och kroppskännedom. System som cirkulation och parasympatiska aktiveras, vi går får att vara aktiva till återhämtning, precis vad kroppen behöver. 


Medicinsk yoga

Är ursprungen från Kundaliniyoga men utförs generellt mjukare, lugnare och långsammare än Kundaliniyoga. Den är anpassad för rehab, äldre, sjukskrivna sjuka, och utmattade. Medicinsk yoga passar alla oavsett om du är ovig, sjuk, osmidig eller frisk. Det går bra att yoga på stol, det gör att alla kan vara med med. Här behöver man inte ens byt om. Medicinsk Yoga har en bevisad effekt mot stress och ohälsa vilket bl.a. har framkommit vid studier på Danderyds sjukhus och Stresskliniken på Karolinska Institutet.
PT-yoga, privat och personling

Du kan boka en personlig yoga sessions hos mig. Jag kallar det PT-yoga. Vi pratar om hur ditt liv ser ut och vad du behöver, kanske har du något problem med kroppen, spänningar, värk mm. Jag gör ett yoga program och jag lär dig tekniker som du sen ska kunna göra på egen hand. 

Du väljer antal ggr vi ska ses och varje session är 60 min. 


Prova på pris under våren 2021:
Priserna är för 1 person.

3 ggr 849 kr (1439 kr) 

6 ggr 1 439 kr (2 875 kr)

10 ggr 2299 kr (4 599 kr)


Breathe in and let go.