MASSAGE

För kropp, hälsan och prestation

Jag har min massageverksamhet i Jakobsberg och hos mig kan du välja mellan olika behandlingar beroende på ditt behov just nu.

  • Klassisk massage
  • Behandlande massage
  • Gravidmassage med specialmadrass för mage och bröst


Tveka inte att höra av dig om du har frågor. 

Boka gör du längre ner på sidan. 


Massage järfälla_1

Klassisk massage


Med klassisk massage bearbetar jag bindväv och muskler för att mjuka upp och komma till rätta med stelhet, smärta och ömhet. Jag är lyhörd inför dina behov och problem. En massage för ren avkoppling med bara lätta stykningar. 

Du kan välja halvkropp där rygg, axlar och nacke får behandling. Eller också helkroppsbehandling där även, säte, ben och armar får massage. Du bestämmer vilket tryck jag ska ha under massagen. 


Barn är välkommna och till ett reducerat pris för en behandling på 30 min. Det enda kriterie som finns är att de kan ligga stilla i 25 min. 


Pris: 

30 min 475 kr 
45 min 650 kr
60 min 750 kr 
80 min 875 kr 


15 % rabatt för: 

  • Pensionärer
  • Studenter 18 år (Intyg krävs) 
  • Sjukskrivna (Intyg krävs) 
massage järfälla_2

Behandlande massge


För dig som har mer besvär te.x. med långvarig eller ny smärta och svårigheter med rörlighet. Detta är en mer fokuserad behandling utifrån problemet. Här jobbar jag med triggerpunkter, stretch och rörlighet. Boka nybesök första gången som är 75 min sen finns det 60 eller 45 minuter för återbesök beroende på omfattningen av ditt problem. Räkna med upprepande behandling om du gått länge med ett problem. 


Pris: 

Nybesök/Återbesök 75 min 840 kr
Återbesök 60 min 795 kr
Återbesök 45 min 700 kr 


gravidmassage järfälla_1

Gravidmassage


Boka en skön och avkopplade gravid massage. Det finns möjlighet att ligga på en specialanpassad madrass som har plats för mage och bröst men det går även att ligga på sidan.


Pris:

30 min 475 kr
45 min 650 kr

60 min 750 kr 


15 % rabatt för:

  • Studenter (Intyg krävs)
  • Sjukskrivna (Intyg kräv